WhatsApp Escape Games; Speel ze nu!

Kunnen jullie ook niet wachten om weer een WhatsApp Escape Games te spelen? Wij ook niet! Daarom hebben we een WhatsApp Escape Games ontwikkeld. Je kunt kiezen uit twee verhaallijnen!

Lees er hieronder alles over. Veel plezier, en hopelijk redden jullie het binnen de tijd.

 

Whatsapp escape Experience game 1:
Op jacht naar de gouden munt

Professor Schnitzel gaat nog een keer terug naar de oude fabriek waar hij altijd gewerkt heeft. Tien jaar geleden hebben ze professor Schnitzel ontslagen omdat ze geen geld meer hadden om de professor te betalen. Maar dat ging niet vrijwillig, professor die baalde daar enorm van en heeft zijn laatste uitvinding mee genomen naar huis om de uitvinding af te kunnen maken, ook daar was professor schnitzel niet veilig want de geheimen diensten willen die uitvinding terug. Hij heeft alles verstopt achter slot en grendel en is gevlucht. Sindsdien is professor schnitzel op de vlucht, vele van jullie hebben de professor al geholpen.

10 jaar later staat professor weer voor de fabriek, wel in de bosjes want ze mogen hem absoluut niet zien. Hij heeft in die tijd dat hij daar gewerkt heeft, een gouden munt gevonden, deze munt is bijna €200.000 waard en heeft hij verstopt in een van de werkkistjes. Vandaag is de dag dat hij de gouden munt gaat ophalen, maar daar heeft hij wel jullie hulp bij nodig. Het pand is heel goed beveiligd en soms zullen jullie voor zijn afleiding moeten zorgen.

Lukt het jullie samen met de professor zijn gouden munt te vinden en veilig het gebouw weer te verlaten? Jullie hebben 60 minuten, succes!

Whatsapp escape Experience game 2:
op Expeditie naar de verborgen schat!

 Professor Schnitzel loopt op een dag door de bossen. Opeens ziet professor Schnitzel een fles drijven in het water, hij sprint er gelijk op af en ziet tot zijn verbazing dat er een brief inzit. Hij gaat snel naar huis toe om de fles te openen, en te kijken wat er op het papiertje staat. De fles is open en voorzichtig haalt hij het papiertje eruit. Het blijkt te gaan om een schatkaart, tenminste daar lijkt het op.

Vandaag is het zover, jullie gaan samen met professor Schnitzel op jacht naar de schat die op de schatkaart staat aangegeven, is het wel een schat? Of is het een val?

Uitleg en prijzen

Hoe werkt het?

1. Wij loggen jullie in op het afgesproken tijdstip.
2. Wij loggen alle telefoonnummers in die jullie aanmelden bij de reservering.
3. Is het tijd, dan zal de game beginnen en de 75 minuten zullen starten.
4. De Whatsapp escape game duurt maximaal 75 minuten.

*Reserveren kan makkelijk via de reserveringslink. Kies een tijdslot en zorg dat je op de afgesproken tijdslot klaar zit aan een tafel met je vrienden of familie, ook op afstand is dit prima te doen.

Heb je nog vragen kun je altijd bellen met
06-24363724  of mailen naar info@laserloods.nl
 

 

“Prachtige lokatie, mooie sfeer impressie, de muziek haalt het adrenaline peil tot z’n climax. Kortom hier moet je naar toe om lekker los te kunnen gaat, tevens goede workout voor je conditie.”

Nick Nijman

Openingstijden*

Maandag:      Op reservering

Dinsdag:        Op reservering

Woendag:      13:00 – 20:00 uur

Donderdag:   15:00 – 23:00 uur

Vrijdag:          15:00 – 23:00 uur

Zaterdag:      12:00 – 23:00 uur

Zondag:         12:00 – 20:00 uur

* alleen geopend tijdens reserveringen

Volg ons

Laserloods Nijmegen

Waalbandijk 8a

6541 AJ Nijmegen

T. 024 – 20 20 911

WhatsApp: 06 24 36 37 24

LAST MINUTE ?