Nieuw!
De Kids-Challengeroom

Huismeester Einstein was jarenlang de klusjesman van de oude honig fabriek. Tot er gereedschap verdween uit zijn werkplaats. Hij is snel gevlucht ergens waar er niet gestolen zou worden.
Maar…. hij is zijn kluis vergeten en er moeten nog klusjes gedaan worden wat huismeesten Einstein helemaal vergeten is. .

‘’De Kluiskraker’’

Een week geleden is Professor Schnitzel gezien in de oude fabriek. Sinds dien is er veel bewaking en is professor Schnitzel niet meer gezien.

De bewaking van de oude fabriek heeft de woonkamer gevonden
van Professor Schnitzel maar geen enkel spoor van een laboratorium. Lukt het jullie wel om de grote uitvinding te ontmantelen? En help jij de Professor om de uitvinding af te maken

En krijgen jullie alle klusjes af?

Wat is een Kids-Challengeroom?

Een kids-challengeroom is een kamer met interactieve spellen, waarbij de kinderen iets leren en samenwerken centraal staat. De kinderen worden opgehaald door een professor die de hele tijd bij de kids aanwezig zal zijn. Hij/zij is ook onderdeel van het spel en is constant bij de kids aanwezig.
Het is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Ouder is helaas niet toegestaan.

Prijzen en reserveren KIDS CHALLENGROOM

Combinatie Kluiskraker & Lasergamen

De bedragen voor deze combinatie deals zijn gebaseerd op maximaal aantal van 7 personen, u kunt tot een maximaal aantal van 9 personen opgeven er komt dan wel een extra bedrag van €15 p.p. (Combinatie deal Medium) en €17,00 pp. (Combinatie deal High)bovenop het genoemde bedrag als u meer dan 7 personen heeft.

Deze Combinatie deal is voor min 4 en max 7 kinderen! Meer kinderen? Neem contact met ons op tot max 9 kids

“Als fanatieke speler trap je wel makkelijk in de val die kandidaten vaker hebben, je bent zo druk met geld verzamelen dat je soms vergeten dat je ook nog een mol moet vangen…
Zeker een aanrader!”

Hans Wouters, Nijmegen

Openingstijden*

Maandag:      Op reservering

Dinsdag:        Op reservering

Woendag:      13:00 – 20:00 uur

Donderdag:   15:00 – 23:00 uur

Vrijdag:          15:00 – 23:00 uur

Zaterdag:      12:00 – 23:00 uur

Zondag:         12:00 – 20:00 uur

* alleen geopend tijdens reserveringen

Volg ons

Laserloods Nijmegen
Waalbandijk 8a
6541 AJ Nijmegen
T. 024 – 20 20 911
WhatsApp:  06 – 147 410 31

LAST MINUTE ?