Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij Laserloods Nijmegen zijn stoer, spannend en uitdagend! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden om je kinderfeestje bij ons te vieren. We beginnen met een drankje en daarna speluitleg en teamindeling. Speel 2 rondes lasergame, en kijk wel van jullie teams het beste was met een lasergame spel in onze fabriekshal! Na het spelletje lasergamen krijgen jullie nog een drankje en een lekkernijtje! Om te reserveren of meer informatie kan je contact met ons opnemen! Kinderfeestjes is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

Lasergamen kinderfeestjes:

We beginnen met een drankje en daarna speluitleg en teamindeling. Speel 2 rondes lasergame, en kijk wel van jullie teams het beste was met een lasergame spel in onze fabriekshal! Na het spelletje lasergamen krijgen jullie nog een drankje en een lekkernijtje!

Escaperoom als kinderfeestje

We reizen hiervoor ongeveer 80 jaar in de toekomst. Het is jaar 2102. Een tijd van technologie en wonder. Auto’s vliegen, fietsen gaat automatisch. Het is een tijd waar mensen ouder worden dan 150 en het openbaar vervoer komt altijd stipt op tijd. Binnen de technologische wetenschap heeft de mensheid gigantische sprongen weten te maken. Ruimtevaart is een toegankelijk iets geworden voor de normale burger… Het tijdperk van de moderne avonturier is aangebroken.

Samen met een stel vrienden maak jij onderdeel uit van een groep ruimteverkenners. Het hoofd van ministerie ‘’Heelal En Nieuwe Kennis’’ heeft jullie gevraagd om door de ruimte op zoek te gaan naar onbekende flora en fauna. Het is aan jullie de taak om nieuwe planten en diersoorten in kaart te brengen.

Lukt het je dit binnen 45 minuten?

Nieuw!!  Kids Virtual-Reality

Open vanaf Zaterdag 9 – Februari – 2019!!! Reserveren kan nu!

Wat is Virtual Reality?


Virtual Reality is een virtuele of gesimuleerde werkelijkheid. Die je met een VR bril kunt ervaren in meerdere super vette games. Dankzij de 3D effecten en volledige 360 graden beelden, geeft het je een gevoel dat je werkelijk middenin de game zit.

Wij hebben een systeem dat geschikt is voor kids (speciale spellen voor kids) en volwassenen. Speel tegen elkaar en kijk welk team of individu het beste scoort midden in de indrukwekkende spellen.

Wilt u Friet & Snack dan wordt de tijd  automatische met 30 minuten verlengt!!

 

Prijzen Lasergame arrangementen

Prijzen Combinatie Escaperoom & Lasergamen & Virtual-Reality

De bedragen voor deze combinatie deals zijn gebaseerd op maximaal aantal van 7 personen.
Heeft u meer dan 7 personen komen hier extra kosten boven op tot een max van 9 personen.
– Extra persoon Combinatie deal Medium €17,-p.p.
– Extra persoon Combinatie deal High €19,00,- p.p.

Deze Combinatie deal is voor min 4 en max 7 kinderen! Meer kinderen? Neem contact met ons op tot max 9 kids

  


“Het was echt een super vette kamer.
De puzzels waren logische voor de kids en wij als volwassenen dachten echt veel te moeilijk. Het ontvangst was top, mooie locatie en het heeft gelijk sfeer.
Echt een aanrader dus!!”

Openingstijden*

Maandag:      *12:00-21:00

Dinsdag:        *12:00-21:00

Woendag:      *12:00-21:00

Donderdag:   *12:00-21:00

Vrijdag:          10:00 – 23:00

Zaterdag:      12:00 – 23:00 

Zondag:         12:00 – 20:00

*Alleen open in de vakanties

* Wij zijn alleen open op reservering!
* Maandag & Dinsdag alleen boekbaar door bedrijven en of scholen, wel op reservering.

Volg ons

Laserloods Nijmegen
Waalbandijk 8a
6541 AJ Nijmegen
T. 024 – 20 20 911
WhatsApp:  06 – 147 410 31

LAST MINUTE ?